DA-2 Ontvetter/Alles reiniger

DA-2 is een product dat speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakte ,die ook veel in verschillende takken van bedrijven wordt toegepast om iedere vervuiling aan te pakken.

DA-2 heeft een buitengewoon sterk oplossend vermogen en een zeer penetrerende werking op iedere vervuiling zoals o.a zware verontreinigen zoals vetten, verschillende oliesoorten en zelfs ook organische vervuilingen.

Beschrijving

DA-2 is volledig biologisch afbreekbaar, bevat geen kleur- en extreme geurstoffen. Dit zorgt ervoor dat het milieu en natuur niet beschadigd worden. Verder bevat dit product 18% meer werkzame grondstoffen dan de gebruikelijke reinigingsmiddelen.

Ook is het product inzetbaar voor meerdere doeleinden, denk hierbij aan het reinigen van vloeren in productiehallen, reinigen van dekzeilen, interieurs van vrachtwagencabines of het reinigen van boten, caravans, campers, enz.

Door de sterk geconcentreerde samenstelling is het mogelijk om een gepersonaliseerde dosering toe te passen naar de mate van vervuiling. Hierdoor is het verbruik ook nog eens ecologisch verantwoord.

Voordelen

DA-2 heeft meerdere voordelen:

Geïnteresseerd?

Neem eenvoudig contact op:

info@adh-eco.nl

+31-6-20572720